ASORTIMAN

Zaštita životne sredine


• IZRADA PROJEKATA I IZVOĐENJE RADOVA U OBLASTI ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINEPreduzeće HEMCO se već dugi niz godina zalaže za zaštitu životne sredine.

Svoj doprinos smo dali kao jedno od preduzeća koje je do sada napravilo najveći broj projekata u oblasti zaštite životne sredine, koji su svoju primenu našli u različitim opštinama teritorije Srbije, kao i kod velikog broja Javno komunalnih preduzeća.
Neke od navedenih javnih komunalnih preduzeća ili opština su primenili HEMCO-ve projekte u praksi:

Aranđelovac,Leskovac, Kraljevo,Smederevska Palanka, Novi Sad, Krupanj,Tivat (CG), Paraćin, Subotica, Braničevo, Novi Bečej, Vranje, Pirot, Kladovo, Majdanpek, Valjevo, Niš, Kopaonik, Guča, Pančevo, Nikšić (CG), Batajnica, Čačak, Obrenovac, Kruševac, Kučevo, Cerov Gaj i drugi.


Za sve detaljnije informacije i predloge saradnje slobodno kontaktirajte naš sektor za projektovanje.Proizvodni i distributivni centar – Beograd
Adresa: Partizanska bb, 22314 Krnješevci

Centrala: +381 22 2391 325; 2391 315 Fax: +381 22 2391 275

E-mail: office@hemco.rs

• OTPADNA ULJADugi niz godina se iskazuje potreba za preradom otpadnih ulja.

Zahvaljujući uloženim naporima Vlade Republike Srbije i Ministarstva za Zaštitu Životne Sredine i prostornog planiranja, stekli su se svi potrebni pravni uslovi da ovakva vrsta delatnosti može da zaživi i postane deo savremene sadašnjice na teritoriji Srbije.
Kooperacija preduzeća HEMCO sa NACIONALNOM RAFINERIJOM RABLJENIH ULJA koja se bavi otkupom i preradom otpadnih ulja, omogućava se kompletan krug iskorišćenja uljnog sadržaja.
Za sve detaljnije informacije i predloge saradnje slobodno kontaktirajte naš sektor zaštite životne sredine. br>

Proizvodni i distributivni centar – Beograd
Adresa: Partizanska bb, 22314 Krnješevci

Centrala: +381 22 2391 325; 2391 315 Fax: +381 22 2391 275

E-mail: office@hemco.rs


Nastavi